2012. szeptember 7., péntek

Szabályzat

Üdvözlünk a blogon!

 Mivel ez egy olyan oldal, ahol licitálni lehet fontos, hogy megismerd a szabályzatot.  

Kérlek figyelmesen olvasd el!



1. Kérünk minden kedves licitálót, hogy csak és kizárólag vásárlási szándékkal licitáljon!

2. Új licitet a megjegyzésben lehet tenni, teljes név feltüntetésével. (Amennyiben a licit mellett nincs ott a licitáló teljes neve, az admin törli a licitet!)

3. A termék ára nem tartalmazza a postaköltséget, amelyet minden esetben a vásárló fizet meg. (A postaköltség összege eltérő lehet, az érvényes postai díjszabástól függően.)

4. A licit nyertesének 2 (kettő) munkanapon belül kell felvenni a kapcsolatot az alkotóval. Amennyiben ez a kapcsolatfelvétel nem megvalósítható a határidőn belül, úgy az alkotó jogosult a terméket újra értékesíteni.

5.Az aukció során licit mindkét fél (alkotó és vásárló) beleegyezésével az admin által törölhető, kizárólag még be nem fejeződött aukció esetén. Mivel mindkét fél beleegyezése szükséges, utólagos kifogást nem fogadunk el!

6. Az aukció lezárását követően az alkotó és a vásárló között szerződés jön létre. A szerződésben foglaltakat mind a vásárló, mind az alkotó köteles teljesíteni és betartani, vagyis az alkotó köteles a felkínált terméket a kialakult leütési áron a vásárlónak értékesíteni, a vásárló pedig, az alkotó szerződésszerű teljesítése esetén köteles a terméket ezen a leütési áron megvenni és átvenni.

7. Az új aukciók minden héten kedden, csütörtökön és szombaton kerülnek fel a blogra.Az említett napokon 16 órától másnap 16 óráig lehet licitálni.

A változtatás jogát fenn tartjuk!

Probléma esetén keresd fel az admint.